Tempererad utomhus pool Öppen 11-17 så länge vädret tillåter, max 14 augusti 2022

En pool för hela familjen

Välkommen att bada i vår tempererade utomhuspool Öppen 11-17. Vi har den obemannad . Endast 1 toalett finns tillgänglig, den ligger på utsidan av poolhuset, håll avstånd om det är kö.
Det är gratis att bada hos oss, du får byta om innan du kommer och att du duschar av dig innan bad, det finns 2 duschar i poolområdet. OBS! duscharna & toaletterna i servicehuset är ENDAST till för våra campinggäster, o även de får torka innan de går in i servicehuset, inga BLÖTA kläder i servicehuset!

Husdjur stannar hemma!

Poolkiosken håller öppet i sommar då det är fint väder kl: 11-15 .

Kontakta oss

Skicka ett mail så brukar vi svarar inom 12 timmar, om vi har stängt när du ringer hamnar du på våran telefonsvarare. Du kan även kontakta oss via våran Facebooksida, Messenger eller Instagram här finns vi under namnet Sikfors Konferens.

TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating

FRÄSCHT!
Blev positivt överraskade när vi insåg att det var försent att checka in i receptionen, men att det gick att swisha och använda en plats med husbilen ändå. SÅ bra service! Blev även mycket positivt överraskad över det fräscha servicehuset, så fina duschrum med tillgång till bastu, hårfön

Carro B – Juli, 2020

TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating

Mycket trevlig camping med fint läge och nära piteälven. Servicebyggnaderna i bra skick och mycket trevlig personal. De har även restaurangverksamhet med trevlig utsikt. Boulebana i mycket bra skick samt minigolf.

Larry Lidman – Oktober, 2020

TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating

En stunds avkoppling
Hörde att det skulle finnas nya minigolf banor och det fanns det. Riktigt kluriga som ställde även dom bättre spelarna.
En bedårande utsikt över älven.
Trevlig personal, mat och boende och camping i lugn miljö

Dick O – Augusti, 2019