Jobba hos oss

Sista ansökan 23 april-22

Platschef Sikfors konferens och fritidsby

Platschef Sikfors konferens- och fritidsby
Vi söker dig som vill driva och utveckla Sikfors konferens- och fritidsby tillsammans med oss. Här får du tillfälle att skapa en unik plats för minnesvärda upplevelser för våra gäster. Anläggningen ligger naturskönt vid Piteälven med närhet till både vatten
och gröna ytor.

I rollen som platschef har du ett övergripande ansvar över alla enheter vid Sikfors konferens- & fritidsby. Rollen är även operativ, i form av att du jobbar med den dagliga driften.

Vi söker dig som har hög social kompetens med ett starkt intresse för människor och upplevelser och som trivs att vara bland gäster såväl som att vara närvarande hos medarbetare. Vi ser att du har ett starkt driv att ständigt utveckla anläggningen och
organisationen. Du ser möjligheter och lösningar i det du tar dig an och du har även en hög leveransförmåga. Du är en stark och trygg ledare samt har ett affärsdrivande arbetssätt.
Tidigare har du haft en ledande befattning inom hotell- och eller restaurangbranschen/turistnäringen som resulterat i fina resultat. Du är van vid måloch resultatstyrning samt att skapa lönsamma processer.
Du som platschef har det övergripande ansvaret för samtliga frågor kopplade till anläggningen och gäster. I det ingår ansvar för:
– Restaurang
– Hotell
– Stugor
– Camping
– Spa
– Utomhus pool under sommarmånaderna
– Hembygdsgård
– Gästservice – Boende, försäljning, camping, städ
– Sommar- och vinteraktiviteter (alla evenemang runt högtider, Pubkvällar,Bilträffar, m.m )
– Fastighetsskötsel
Produktutveckling, strategiska mål och utveckling utformas tillsammans med styrelsen, som du även kommer att rapportera direkt till.

Arbetsuppgifter
Verksamheten:
– Leda samtliga medarbetare så effektivt och kvalitativt som möjligt
– Planering av verksamheten, mål och rutiner
– Regelbunden ekonomisk rapportering gällande nyckeltal, timmar, intäkter och kostnader
– Uppföljning av verksamheten (mål, rutiner, regler och lagar, egenkontrollprogram)
– Utveckling av verksamheten. Daglig drift och framtida förändringar. Prioritera och effektivisera den totala verksamheten samt resursanvändningen.
– Ansvara för arbetsmiljöarbetet
– Aktivt delta i det dagliga arbetet
Personal:
– Genomföra ledningsmöten med personal på anläggningen
– Personalbehovsplanering, rekrytering och schemaläggning
– Personalansvar och medarbetarsamtal
– Coacha och utveckla medarbetare
Ekonomi:
– Budgetansvar inklusive upprättande och uppföljning
– Kontering och kontroll av avdelningarnas fakturor
– Rapporter och ansökningar hos myndigheter
Personliga egenskaper:
– Du har ett stort driv och genomförandekraft
– Du är förtroendeingivande
– Du är resultat- och måldriven
– Du är strukturerad
– Du är kommunikativ och coachande
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetet sker till största del dagtid på vardagar men det kommer även att förekomma helg och kvällstjänstgöring. Lön och tillträdesdatum enligt överenskommelse.
Erbjudande:
Vi erbjuder dig en rolig och omväxlande tjänst i en spännande, utvecklande och naturskön arbetsmiljö. Hos oss är beslutsvägarna korta i en organisation med stark tillväxttakt. Eftersom vi är en förhållandevis liten, familjeägd anläggning kommer du
vara en viktig del i vårt team som tillsammans med oss kommer vara med och utveckla anläggningen. Vi är stolta över att skapa en plats där gästerna trivs och mår bra genom stort engagemang och omsorg i vackra miljöer.
Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare
Tillsättning sker snarast möjligt
Placeringsort
Tjänsteställe Sikfors
Övrigt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta?
Åsa Nilsson, mobil: 073-184 00 43, e-mail: asa.nilsson@sikforskonferens.se
Anna Flink, e-mail: anna@stenvalls.se
Ansökan
Sista ansökningsdag är 2022-05-07.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag, vi ber dig därför skicka in din ansökan snarast möjligt.

Vi erbjuder ett personligt, naturligt och varmt boende, bra mat, intressanta och roliga återkommande event med en naturnära camping med möjlighet till norrländska naturupplevelser.

Vi brinner för Landsbygdsutveckling och tillsammans med byborna har vi ett Fastighetsbolag som driver ”Handlarn” Forsens Livs, en mindre lanthandel samt äger Skolans & Förskolans lokaler, där drivs en privat skola med pedagogiken  ”I Ur & Skur”   och lunchmaten kommer från vår restaurang till Skolan & Förskolan!

Sommarjobba hos oss

Vi ser gärna att du bor i närhet, vi brinner för Landsbygdsutveckling och vill att de som jobbar hos oss har en lokal kännedom, och vill verka i en lite by. Du ska vara minst 16 år för att jobba extra, och vi söker gärna även manliga sökanden.

I sommar har vi klart med all personal, men vi söker alltid extra personal, som kan jobba vid aktivitetersamt helgöppet, så du får gärna skicka in din ansökan, CV,  gärna med en bild på dig själv!

Skicka din ansökan till info@sikforskonferens.se märk ditt mail med ”Jobbansökan”.

 

Kontakta oss

Skicka ett mail så brukar vi svarar inom 12 timmar, om vi har stängt när du ringer hamnar du på våran telefonsvarare. Du kan även kontakta oss via våran Facebooksida, Messenger eller Instagram här finns vi under namnet Sikfors Konferens.