Konferens i naturskön miljö

Konferens i en lugn miljö

Upplev Sikfors, den vackra byn intill Piteå älv. Sikfors konferens och fritidsby är den optimala anläggningen för grupper som söker avskildhet och personlig service. Här kan vi erbjuda er trevliga sammankomster i en naturskön miljö med en avspänd och personlig service. Vi tar hand om er till 100 procent, hos oss kan ni känna er som hemma.

Ni har tillgång till ett flertal konferensrum i olika miljöer som kan användas både gemensamt och som grupprum. På vårt renoverade hotell bor ni i trevliga rum med utsikt mot älven eller den omkringliggande naturen. Vårt kök serverar god mat av bra råvaror, och ger er möjlighet att välja vin, eller om ni föredrar en öl.

Vi kombinerar en bra arbetsmiljö med ett bekvämt boende, god mat, bröd, utvalda viner och trevliga aktiviteter. Kontakta oss så skräddarsyr vi er sammankomst efter era behov och önskemål.

Kontakta oss

Skicka ett mail så brukar vi svarar inom 12 timmar, om vi har stängt när du ringer hamnar du på våran telefonsvarare. Du kan även kontakta oss via våran Facebooksida, Messenger eller Instagram här finns vi under namnet Sikfors Konferens.