Den enkla familjära Campingen med stort hjärta.

En del i en aktiv Landsbygd i Piteå kommun

Vi erbjuder ett personligt, naturligt och varmt boende, bra mat, intressanta och roliga återkommande event med en naturnära camping med möjlighet till norrländska naturupplevelser.

Vi brinner för Landsbygdsutveckling och tillsammans med byborna har vi ett Fastighetsbolag som driver ”Handlarn” Forsens Livs, en mindre lanthandel samt äger Skolans & Förskolans lokaler, där drivs en privat skola med pedagogiken  ”I Ur & Skur”   och lunchmaten kommer från vår restaurang till Skolan & Förskolan!

 

Kontakta oss

Skicka ett mail så brukar vi svarar inom 12 timmar, om vi har stängt när du ringer hamnar du på våran telefonsvarare. Du kan även kontakta oss via våran Facebooksida, Messenger eller Instagram här finns vi under namnet Sikfors Konferens.

TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating

FRÄSCHT!
Blev positivt överraskade när vi insåg att det var försent att checka in i receptionen, men att det gick att swisha och använda en plats med husbilen ändå. SÅ bra service! Blev även mycket positivt överraskad över det fräscha servicehuset, så fina duschrum med tillgång till bastu, hårfön

Carro B – Juli, 2020

TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating

Mycket trevlig camping med fint läge och nära piteälven. Servicebyggnaderna i bra skick och mycket trevlig personal. De har även restaurangverksamhet med trevlig utsikt. Boulebana i mycket bra skick samt minigolf.

Larry Lidman – Oktober, 2020

TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating TripAdvisor Rating

En stunds avkoppling
Hörde att det skulle finnas nya minigolf banor och det fanns det. Riktigt kluriga som ställde även dom bättre spelarna.
En bedårande utsikt över älven.
Trevlig personal, mat och boende och camping i lugn miljö

Dick O – Augusti, 2019