Oavsett om ni samlas för en minnesstund, för att fira ett dop, examen eller födelsedag är Sikforsgården en perfekt plats att samlas på. I den över 300 år gamla gården finns det plats för upp till 30 sittande gäster. Ni väljer något av våra färdiga förslag eller kommer med egna önskemål. Kontakta oss på 0911- 700 77 så hjälper vi er.

Dop-, examen-, begravning- eller födelsedagsfika (ex.) för Minst 10 personer

Smörgåstårta lax & räkor eller ost & skinka

Kaffe och tårta

Lättdryck

Vår personal dukar fram mat och fika för självservering till dukat bord.

340:- /pers

Middagsbuffé med efterrätt för minst 10 personer

Middagsbuffé med ugnsbakad fläskfilé och örtsås, BBQ-kyckling med sweetchilisås, tunnskivad karré med bearnaisesås, potatisgratäng, potatissallad, blandsallad, baguetter, smör

Kaffe & gräddtårta

Lättdryck

Vår personal dukar fram mat och fika för självservering till dukat bord.

Blombukett

549:-/pers

Halvcatering för minst 10 personer

Är ni ett gäng som vill ha känslan av ett knytkalas men slippa alla förberedelser innan? Med vår halvcatering marinerar vi kött som ni grillar på kolgrillen när det passar er, vi gör potatissallad och sallad samt en potatisgratäng som ni själva sedan värmer på i ugnen. Ni använder gårdens porslin och  lättdryck blandar ni själva. Sikforsgården är reserverad för ert sällskap och här kan ni sitta och umgås hela kvällen.

269:- / pers

Boende

Önskas boende vid vistelse hos oss så har vi flera olika alternativ att välja på. Ring oss för att hitta att boende som passar just dig.

Boende

Övernattning i dubbelrum
från 455:-/pers
Övernattning i enkelrum
från 790:-/pers
Hotellstuga
från 1495:- /natt
Stuga – orenoverad
från 800:-/pers
Stuga – renoverad
från 1100:-/natt