Gilla oss på Facebook Läs om oss på Tripadvisor
 

Konferensaktiviteter

Vi har ett varierat utbud av aktiviteter för dig och din grupp när ni konfererar hos oss.

Puffbild_temaaktiviteter
Temaaktiviteter
Efter en lång dag i möteslokalen kan det vara skönt att få ge utlopp för kreativiteten i någon av våra Temaaktiviteter. Vi kan erbjuda skräddarsydda aktiviteter för alla åldrar. Både inom- och utomhus.

Ett axplock på våra temaaktiviteter:
Guidning i Sikfors Gamla Kraftverk, Vinprovning, 5-kamp, Motionspass, SPA-bad med lyxig bastu med en liggbänk, Visning på Jordbruksgården Svedjan.

Kontakta oss för mer information.

Puffbild_smakupplevelser  
Smakupplevelser
Vi går igenom vinprovningsteknik samt pratar om kombinationen ost och vin. Ni provar 4 sorters ostar i kombination med fyra olika viner.

Ni provar också olika tillbehör tillsammans med ost och vin för att ni skall lära er vilka tillbehör som passar respektive inte passar till ost och vin.

Vi erbjuder även provningar av Champagne, Öl, & Whisky.

Puffbild_relax    
Relax & SPA bad
Njut av ett härligt bad. Vid Piteå älvens strand ligger vår stora VIP-bastu och 2 SPA bad med massage. Här kan man njuta av ett härligt bad både sommar- och vintertid. I bastuns relaxavdelning kan man sitta och mysa framför braskaminen och förtära något gott, korvbricka eller snacksbricka från köket eller bara slappna av och umgås tillsammans.

Puffbild_museum
Museum
I Sikfors finns 2 anrika museum, ett kraftverksmuseum som skildrar vattenkraften och dess teknik från början av 1900-talet, samt en jordbruksgård Svedjan där man kan beskåda det mesta som hör till dåtiden jordbruk. 1 timmes guidning i en annorlunda miljö.

Puffbild_fiske
Fiske
I den vackra piteåälven som ligger i anslutning till vår anläggning finns möjlighet till ädelfiske. Här kan ni fiska lax, öring och harr. I Sikfors finns även flera fiskesjöar med inplanterad fisk. Du kan köpa fiskekort o karta hos oss.

Här kan du läsa mer om fisket i Pite älv.

Här kan du ladda ner en fiskekarta över de inplanterade sjöarna.

Varför inte bara ta en promenad från Hotellet via Hängbron, titta från utsidan på vårt häftiga ”Funkis” Kraftverk- Gå vidare upp till Järnvägsbron som blivit kulturminnes märk, titta på laxtrappan, stå på kraftverksbron o titta ned mot dammluckorna på de stora laxarna som hoppar och aldrig verkar tröttna…… ta vägen upp mot byn och ströva i gamla jordbruksmarker, njut av de gamla Norrbottensgårdarna som är mycket väl bevarade, för att avsluta strax innan Hotellet med en titt på Sikfors äldsta Norrbottensgård, ”Sikforsgården”.