Gilla oss på Facebook Läs om oss på Tripadvisor
 
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Storforsen Älvsbyn den 15 juli kl:18.00 Boka boende i Sikfors!

juli 15 @ 18:00 - 21:00

Boka ett rum i Sikfors på hotellet o uppge Diggiloo så får du ett special pris för ett dubbelrum! Endast 800:- inkl frukost!! uppger du ej koden är priset 900:-

Proppfylld med några av våra mest folkkära artister, grymma dansare och ett förstklassigt band – Sveriges soligaste sommarturné Diggiloo är tillbaka för att återigen bjuda på tre timmar underhållning. Det blir härlig musik, massor av skratt och en stor dos kärlek precis som vanligt!

Sveriges största sommarturné är redo att ge sig ut på vägarna igen, större och bättre än någonsin tidigare och som vanligt fullproppad med några av våra mest älskade artister och musiker! För vad sägs om återvändarna från förra sommaren, David Lindgren, Jessica Andersson och Mariette? Eller varför inte Tommy Nilsson och Per Andersson som äntligen gör comeback?
Dessutom har vi med oss multibegåvade Sarah Dawn Finer, rockdrottningen Sanne Salomonsen, fantastiska Frida Öhrn och faktiskt både sist och minst, eller i alla fall yngst, stjärnskottet Theoz på Diggiloo-scenen för första gången. Rutinerade Lisa Stadell ser vi självklart också tillsammans med nykomlingen Kristina Lindgren. Ja, ni hör ju själva – med det här gänget kan det inte bli annat än succé!

Så passa på och ta med dig dina nära och kära för en helkväll sprängfylld av tre timmar musik, humor, glädje och kärlek. Gör som hundratusentals andra varje sommar – låt Diggiloo bjuda dig på en solsäker show du sent ska glömma och på semesterns självklara höjdpunkt.

Biljettpris från 495 kr. Två barn t o m 14 år följer med gratis på en vuxens biljett (gäller sittplats i det gröna).

Biljetter bokas på www.diggiloo.com alt. tfn 0455-61 97 00 samt hos lokala återförsäljare.

Detaljer

Datum:
juli 15
Tid:
18:00 - 21:00
Webbplats:
diggiloo.com

Plats

Storforsen Älvsbyn
Bredsel Älvsbyn
Älvsbyn, Sverige
+ Google Map