Covid-19

Bästa gäst,

Du som är vår gäst på Sikfors Konferens kommer i huvudsak i husvagn, husbil eller hyr en stuga av oss. Vi tänker att du som kommer med ditt eget boende till 100% kan kontrollera din närmiljö och därmed känna dig lika trygg Sikfors Konferens & Fritidsby som du gör hemma.

Du som hyr en stuga av oss har en helt eget boende med altan och mycket luft runt dig, och den största delen av alla campingupplevelser sker utomhus – vilket i sig är en stor trygghet. Frisk luft mår vi alla bra av!

Men för att minimera riskerna att smittan sprids och för att säkerställa en trevlig och trygg vistelse hos oss i Sikfors, har vi vidtagit följande åtgärder.

Gemensamma byggnader & servicehus – extrainsatta städrutiner
Utöver den vanliga dagliga städningen desinficerar vi alla ytor vid varje städtillfälle. Vi desinficerar handtag, knoppar, spolknappar, strömbrytare osv. Kort sagt alla ställen där man håller eller trycker.
Vi städar oftare.
Tvål finns i alla våra servicehus och stugor, så att du kan tvätta dina händer ofta. Vi uppmanar alla som besöker oss, både gäster och personal att vara nog med att tvätta händerna ofta med tvål & varmt vatten.

Vi kommer att agera och anpassa vår verksamhet efter gällande regler och rekommendationer. Håller er uppdaterade om de kommer ny information. Har ni fler frågor eller funderingar är ni naturligtvis välkomna att kontakta oss på tel. 0911-700 77

Kontakta oss

Skicka ett mail så brukar vi svarar inom 12 timmar, om vi har stängt när du ringer hamnar du på våran telefonsvarare. Du kan även kontakta oss via våran Facebooksida, Messenger eller Instagram här finns vi under namnet Sikfors Konferens.